Inleveren of overnemen

Je hebt 36 of 48 maanden jouw leasefiets gebruikt. Maar, nu loopt je leasetermijn af. Wat gebeurt er in dit geval? Hier lees je alles over wat jij kunt doen met je leasefiets na de leasetermijn 

Inleveren van leasefiets

Wat gebeurt er bij private lease? 

Bij een private leasefiets kan je simpelweg twee dingen doen. Na het leasetermijn kun je leasefiets overnemen tegen de restwaarde die we tegen die tijd vaststellen of je kunt hem inleveren. In dit geval kun je een nieuwe leasefiets uitzoeken.  

Wat gebeurt er bij zakelijke lease?

Bij het zakelijk leasen van fietsen dan heb je de keuze tot operational leasen of financial leasen. Bij operational leasen lever je de fiets in na afloop van de leasetermijn en kun jij een nieuwe leasefiets uitzoeken. Je hebt ook de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen de restwaarde die de fiets heeft op dat moment. Dit wordt tegen die tijd vast gesteld en krijg je vier maanden voor het aflopen van het contract te horen. Bij financial lease ben je vanaf het eerste moment eigenaar van de fiets. Na de leasetermijn is de fiets jouw eigendom.

Vragen over je lease contract?

Heb jij vragen over jouw leasecontract? Neem dan contact op.

Bel naar: 085 90 22 111

Mail naar: [email protected]

Private leasefietsen bij fietslease holland en het fietsplan

Nog geen leasefiets?

Ben jij opzoek naar een leasefiets? We helpen je graag bij het maken van je keuze. Wil je zelf alvast een kijkje nemen? Ga dan naar onze webshop en vind jouw nieuwe leasefiets.