Filter

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Elektrische racefiets leasen | Comfortabel én snel

Voor elk soort fietser is er een andere fiets. Voor de echte snelheidsduivels zijn er onze elektrische racefietsen. De fietsen zijn licht, gestroomlijnd en zorgen voor een aerodynamische lichaamshouding. Met de elektrisch aangedreven accu kun je genieten van snelheid op een comfortabele manier. Lees meer over het leasen van een elektrische racefiets op deze pagina en bekijk gelijk welke fietsen wij aanbieden.

Een elektrische racefiets leasen bij Fietslease Holland

We bieden producten aan die je voorzien van gemak. Door middel van ons full service pakket zie je dit ook terug in onze bedrijfsvoering. Een fiets leasen bij Fietslease Holland is snel en eenvoudig en voor je het weet zit je op topsnelheid met jouw nieuwe elektrische racefiets. Niet iedereen heeft tegenwoordig de tijd of het talent om te trainen als een wielrenner van hoog niveau. Daarom hebben wij voor de mensen die toch dezelfde snelheden willen bereiken verschillende elektrische racefietsen in ons assortiment. Met een elektrisch aangedreven racefiets kun je de hoge snelheden voor een langere tijd gemakkelijk bijhouden en kun je genieten van gezelligheid en het mooie Nederlandse landschap.

Ons full service pakket bestaat uit:

De elektrische racefiets geeft je dus veel voordelen ten opzichte van een normale racefiets. Naast de fiets bieden wij je ook nog vele voordelen. Met zakelijke of particuliere lease profiteer je van de beste service. Onder onze service vallen:
  • Een splinternieuwe elektrische racefiets
  • Service voor reparaties en onderhoud
  • Een volledige verzekering tegen diefstal en schade, zonder eigen risico
  • Pechhulp door heel Europa
  • Gegarandeerde accu prestaties over de gehele lease looptijd.
Je hebt dus bijna geen zorgen aan je hoofd als het gaat om bijkomende kosten. Naast dat je kunt genieten van een mooie nieuwe racefiets, ben je ook minder geld kwijt dan bij de directe aanschaf van een elektrische racefiets. De fiets zelf is betaalbaar en je betaalt een vast bedrag per maand. En het mooie is nog dat jij de bijkomende kosten niet zelf hoeft te betalen. Een defecte accu zou je normaal veel geld kosten maar met behulp van Fietslease Holland krijg je gewoon een nieuwe! Weet jij al welke elektrische racefiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].