Koga leasen

Koga is een Nederlands fietsenmerk gevestigd in Heereveen. De eerste Koga Miyata fietsen werden in 1974 geproduceerd. In 2010 is de is merknaam veranderd naar Koga nu de frames niet meer bij Miyata geproduceerd worden. De missie van Koga is om de beste en mooiste fiets te maken voor de gepassioneerde fietser. Daarom is het constant leveren van hoge kwaliteit fietsen de topprioriteit van Koga.

 

Deze missie past perfect bij die van Fietslease Holland. Wij zetten fietsen in voor een betere leef- werkomgeving. Dit doen wij zowel zakelijk als private. Wil jij een Koga leasen? Dan ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres!

De fietsen van Koga

Koga is een merk met een breed assortiment van fietsen. Koga is vooral bekend met haar elektrische fietsen, ondanks dat ze zich ook veel richten op de wielrensport. Je kunt ook bij Koga terecht voor racefietsen, stads- & toerfietsen en trekking fietsen.

Koga elektrische fietsen leasen

Consistent de hoogste kwaliteit fietsen aanbieden. Dat is iets wat Koga en Fietslease Holland gemeen hebben. Deze missie hebben ze vertaald bij het produceren van hun e-bikes. Een e-bike lease je bij Fietslease Holland inclusief full-servicepakket.

Koga e-bikes

Lease hier jouw Koga e-bike

Koga stadsfietsen

Lease hier jouw Koga stadsfiets

Koga racefietsen

Lease hier jouw Koga racefiets

Koga racefietsen leasenĀ 

Koga is voornamelijk groot geworden door hun aanbod van racefietsen. Koga support daarom ook een aantal wielrenploegen. Koga racefietsen lease je bij Fietslease Holland inclusief full servicepakket. Koga heeft verschillende racefietsen voor de beginnende fietser, maar ook voor de profs.

Koga heeft zijn racefietsen in verschillende segmenten verdeeld:

Koga Colmaro Sport: De comfortabele/allround racefiets

Koga Kimera: Wedstrijd fietsen voor topprestaties

Koga stads- en toerfietsen

Een Koga stadsfiets of toerfiets lease je bij Fietslease Holland. Je leaset een stads- of toerfietsen en kiest hiermee voor zekerheid. Koga heeft een breed scala aan fietsen en hebben dit ook uitgebreid naar stads- en toerfietsen. Bekijk hier de Koga stads- en toerfietsen.

Koga trekking fietsen

De trekking fietsen van Koga zijn ideaal als je van fietsreizen houdt. De trekking fietsen van Koga lease je bij Fietslease Holland inclusief een full-servicepakket, zodat je zonder zorgen op reis kan. Bekijk hier de Koga trekking fietsen.