Klever leasen

Klever is een dochteronderneming van Kymco, die meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van de scooter en motorfiets waarvan de afgelopen 25 jaar ook op elektrische mobiliteit zijn gericht. Klever heeft zijn eerste fiets in 2011 geproduceerd. Het doel van Klever is om de best mogelijke rijervaring te bieden met hun e-bikes.

Dit doel past perfect bij wat Fietslease Holland wil uitstralen, namelijk hoogwaardige kwaliteit en de beste rijervaringen.

De fietsen van Klever

Klever is dé specialist van elektrische fietsen. Dit komt door hun jarenlange ervaring waarbij hun focus ligt op elektrische mobiliteit. De e-bikes zijn verdeeld in twee soorten categorieën, namelijk de X-serie en de B-Serie. De elektrische fietsen van Klever lease je bij Fietslease Holland.

Klever X-Serie fietsen

De X-Serie staat bekend om zijn klassieke uitgesproken design en een krachtige achterwielmotor. Het unieke ontwerp met de accu tussen het frame is zeer functioneel. Het geeft de fiets een sportief karakter waardoor de fiets goed merkbaar is. Dankzij de stille 600 W achterwielmotor haal je met gemak de topsnelheid van 45 km/u. De X-Serie fietsen van Klever lease je bij Fietslease Holland inclusief een full-servicepakket.

Klever B-Serie fietsen

De Klever B-Serie staat bekend om het ongeëvenaarde comfort. De elektrische fietsen uit de B-serie zijn zowel voor als achter geveerd. Dit zorgt voor de meest comfortabele rit die je, jezelf kan voorstellen. De fietsen in de B-Serie hebben een maximale snelheid van 25 tot aan 45 km/u. Bekijk hier de B-Serie fietsen van Klever.

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.