Giant leasen

Giant is opgericht in 1972 en combineert vakmanschap met technologie en innovatieve designs. Giant is al lang één van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsen en fietsinnovaties. Het doel van Giant is om het volledige potentieel van elke rijden benutten.

Dit doel sluit goed aan bij Fietslease Holland die elke rijder een optimale rijervaring wil geven.

De fietsen van Giant

Giant is een zeer betrouwbaar merk dat hoogwaardige kwaliteit fietsen levert. Ze hebben een breed assortiment, zodat voor iedereen de juiste fiets beschikbaar is. De fietsen die Giant levert zijn: elektrische fietsen, stads- en toerfietsen, racefietsen, mountainbikes, en gravel cross & adventure fietsen. Voor het zorgeloos leasen van Giant fietsen ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres!

Giant Elektrische fietsen

Giant heeft elektrische fietsen voor verschillende doeleinden. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe manier om door de stad te fietsen en te cruisen, of van je mountainbiketochten wilt genieten, er is een Giant voor elke stijl. Fiets verder, sneller en versterk het fietsplezier met de elektrische fietsen van Giant. Fietslease Holland regelt al het onderhoud, de verzekering en pechhulp en jij rijdt op jouw nieuwe e-bike van Giant!

Giant stadsfietsen

Lease hier jouw stadsfiets

Giant elektrische fietsen

Lease hier jouw elektrische fiets

Stads- en Toerfietsen

De stads- en toerfietsen van Giant zijn zeer geschikt voor alledaags woon-werkverkeer. Terwijl anderen vast in het verkeer zitten, fiets jij er doorheen. De fietsen zijn ook geschikt voor het cruisen door een park of bos. De stads- en toerfietsen van Giant helpen je het meeste uit je rit te halen. Het leasen van de stads- en toerfietsen van Giant doe je bij Fietslease Holland.

Giant racefietsen

De weg roept. Dit is een uitnodiging om te gaan fietsen in de bergen of door vriendelijke buurtstraatjes. Of je nou verschrikkelijk hard je best wilt gaat doen om harder, sneller en langer te fietsen, of dat je een rustig ritje maakt. De racefietsen van Giant zorgen ervoor dat jij het maximale uit elke wegrit haalt! Bekijk hier de racefietsen van Giant.

Giant mountainbikes

De mogelijkheden van het offroad rijden met mountainbikes van Giant zijn eindeloos. Van snelle flowy singletracks, tot aan steile en technische paden. Wat je ambitie ook is, Giant beschikt over de juiste mountainbikes om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren. Het leasen van een Giant mountainbike inclusief full-servicepakket doe je bij Fietslease Holland.

Giant Gravel Cross & Adventure fietsen

De meest avontuurlijke ritten gaan naar het onbekende, van de weg naar gravel of naar het zand. Of je nu op ruwe wegen gaat rijden tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer of op een lange gravel-expeditie gaat, Giant zijn Gravel Cross fietsen helpen je in alle omstandigheden. Bekijk hier de Gravel Cross & Adventure fietsen van Giant.

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.