E-bike van het jaar: Trek Allant 7+

Dit is dé e-bike voor de sportieve fietser. De jury is lovend over het rijplezier, de zeer krachtige performance motor, het design en cleane uiterlijk door het wegwerken van de kabels. Een fiets die comfort, veiligheid en design perfect weet te combineren. Met recht een winnaar. De Allant+ 7 is een prestatieve e-bike voor stadsfietsers en forenzen die een kwalitatieve, stevige e-bike zoeken met het comfort van een verende voorvork. Een krachtige Bosch-aandrijving, kwaliteitscomponenten en talloze slimme details maken deze e-bike de juiste keuze voor dagelijks gebruik.
De e-bike heeft een slank hydrovorm aluminium frame met lage instap en een volledig geïntegreerde 500 Wh batterij, een Bosch Performance Line CX 250 W systeem dat ondersteunt tot 25 km/u en een Purion controller. Verder aan boord: een Suntour geveerde voorvork met lockout, een 9-speed Shimano Acera-aandrijving, hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remkracht, geïntegreerde verlichting voor en achter, spatborden en een bagagedrager.
Bij Range Boost wordt er een tweede, krachtige 500 Wh Bosch accu naadloos op de onderbuis aangesloten en heb je twee keer zoveel rijbereik. Fiets langer en verder. Range Boost is beschikbaar op bepaalde modellen e-bike van Trek.

De fiets heeft een adviesprijs van €3.399,-. De Trek Allant 7+ lease je bij Fietslease Holland voor:

36 maanden: 134,95

48 maanden: 128,95

De Trek Allant+ 7 leasen? Ga naar de Trek dealer in de buurt. Of vraag hier je offerte aan.

Bron: https://www.tweewieler.nl/winkel/artikel/2020/02/winnaars-verkiezing-fiets-van-het-jaar-batavus-gazelle-en-trek-10140886

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.