De beste fietsen van 2022 getest!

Ook dit jaar organiseert het AD samen met fietstest.nl weer de grootste fietstest van 2022! De testuitslagen zijn van de eerste fietscategorieën waaronder elektrische fietsen en speed-pedelecs zijn 13 april beschikbaar. De tweede reeks aan categorieën zijn 16 mei beschikbaar. Zo weet jij als consument precies welke fietsen de beste prijs/kwaliteit hebben in de categorie waarin je een fiets aan het zoeken bent.

Fietslease Holland geeft op alle fietsen die als winnaar uit de test komen 50% korting voor de eerste 3 maanden van de lease, hierdoor bespaar je gemiddeld bijna € 100,- op je leaseovereenkomst!

Wie test de fietsen?

Het mooie van de AD fietstest is, dat er honderden consumenten zelf de fietsen testen. De consumenten worden begeleid door een team van begeleiders. Zo weet je zeker dat de fiets die als winnaar uit zijn categorie komt eerlijk heeft gewonnen.

De uitslagen van de test komen op de website van het AD en op fietstest.nl te staan.

Wanneer je zelf een fiets wilt gaan testen voordat je deze uiteindelijk gaat kopen of leasen kan dat vanaf 13 april op ons Experience Center in Utrecht. Dit testcentrum werkt samen met fietstest.nl om jou op locatie te helpen en een geweldige testervaring te geven.

Waar worden de fietsen op getest?


De fietsen worden op verschillende eigenschappen getest zoals:

Comfort: Hoe zit het zadel? Kan ik de fiets afstellen om in de juiste houding te fietsen? Hoe stevig is het frame en hoe reageert de vering van de fiets tijdens de rit?

Prijs/kwaliteit: Betaal je te veel, te weinig of precies het juiste bedrag voor de fiets?

Motor, accu en ondersteuning: Voelt de ondersteuning prettig en natuurlijk aan? Wat is het gedrag van de fiets rond de maximumsnelheid van 25km per uur? Stopt de ondersteuning bij de maximumsnelheid gelijkmatig of abrupt? Hoe gemakkelijk rijdt de fiets weg uit stilstand en wat voor geluid produceert de motor hierbij? Hoever kan je op een accu komen in verschillende omstandigheden?

Display en bediening: Hoe duidelijk geeft het display de informatie over de fiets en je rit, en hoe makkelijk is het in gebruik? Hoe makkelijk is het loskoppelen en plaatsen van de accu? Hoeveel ondersteuningsstanden heeft de fiets? Heeft de fiets een usb aansluiting voor je smartphone? Beschikt de fiets over een loop-assistentie om de fiets makkelijker uit een schuur of kelder te halen?

50% korting op de eerste 3 maanden bij Fietslease Holland!

Niet alleen voor de beste fietsen die als winnaar uit de test komen, maar ook voor alle andere fietsen die beschikbaar zijn, kan je vanaf 13 april leasen met een hoge korting van 50% op de eerste 3 maanden van je leasecontract!

Benieuwd naar hoe het leaseproces in zijn werk gaat? Stuur ons een mailtje naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 085 90 22 111. Wij leggen het je graag uit! Ook helpen wij je graag bij het vinden van de fiets die perfect bij je past!