Bayck leasen

Stel je fiets samen!

Bayck is een uniek e-bike concept. Vanuit 1 basis platform stel je je eigen e-bike naar wens samen. Kies uit het aantal versnellingen, de batterij sterkte, de kleur van je batterij en de dragers om je bagage op te vervoeren.

60,95✓ Bestel hier!

Circulair én modulair

Bayck biedt een uniek concept. Je stelt zelf je fiets samen. Kies uit het aantal versnellingen, de batterij sterkte, de kleur van je batterij en de dragers om je bagage op te vervoeren. Daarnaast werkt Bayck met een app. Zo kan je de fiets bedienen via je smartphone. Hierdoor heeft Bayck ervoor gekozen dat je jouw telefoon via de accu kunt opladen. Door het lage gewicht kan je de fiets ook als stadsfiets prima gebruiken.

Bayck bedrijfsfiets leasen

Zakelijk fietsen?

Meld je aan!

Persoonlijk advies?

Neem contact op!

bayck leasen
private leasefiets

Custom bedrijfsfiets leasen

De fietsen van Bayck kan je in de huisstijl van de organisatie leasen. Zo zet je de fiets in als marketingmiddel en straal je uit dat jouw organisatie bewust bezig is met het verkleinen van de CO2-Footprint en de gezondheid van medewerkers.

Operational lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de fiets inclusief het full service pakket van Fietslease Holland.

Het full servicepakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Diefstal en schade verzekering
  • 24/7 pechhulp

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Na het leasetermijn is de fiets gelijk eigendom. Dit is de goedkoopste optie, maar hier zit niet het servicepakket bij.

De Bayck fietsen kunnen ook financial geleaset worden. Dit kan al vanaf 9,- per maand.

Hoe nu verder?

Wil jij Bayck fietsen leasen? Neem contact op met onze lease adviseurs en lease fiscaal aantrekkelijk de Bayck fietsen. Wil je meer informatie over Bayck klik dan hier.