Batavus leasen

Batavus is een grote Nederlandse fiets leverancier. In 1906 werden de eerste fietsen van Batavus geproduceerd. Batavus steekt elke dag met hart en zien aandacht en liefde in de ontwikkeling van haar fietsen. Dit is door vertaald in de geproduceerde fietsen: zorgeloos fietsplezier, optimaal comfort en veiligheid.

De fietsen van Batavus

De fietsen die Batavus levert zijn van hoogwaardige kwaliteit. De fietsen in haar assortiment zijn: elektrische fietsen, stadsfietsen en transport fietsen. Bij het leasen van een Batavus ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres!

Batavus Elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Batavus zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Van snel korte afstanden afleggen tot aan mooie fietsroutes. Bij Fietslease Holland lease je zorgeloos de elektrische fietsen van Batavus met een full-servicepakket.

Batavus Stadsfietsen

De Batavus stadsfietsen zijn zo optimaal mogelijk gemaakt voor alledaagse stads taferelen. Je fiets moet in de stad tegen een stootje kunnen. Deze stadsfietsen zijn produceert met een goed en stevig slot, en gesloten kettingkast. Batavus heeft een diep assortiment in stadsfietsen, zo is er een ruime keuze en altijd wel een fiets voor jou! Het leasen van een Batavus Stadsfiets doe je bij Fietslease Holland.

Batavus fietsen

Bekijk hier alle Batavus fietsen

Batavus Transportfietsen

 Voor iedereen die bijna dagelijks aan het sjouwen is met schooltassen, sporttassen of boodschappentassen heeft Batavus handige transport fietsen. Een stevige fiets met een uitermate praktische voordrager. Sommige modellen hebben zelfs elektrische trapondersteuning! Voor het leasen van een Batavus transportfiets ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres!


Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.