Stap op met 50% korting op de eerste drie maanden!

Op 13 april worden de eerste testwinnaars van de ADR Fietstest bekend gemaakt. Stap nu alvast op en profiteer van 50% korting op de eerste drie maanden van je leasecontract!

Vrouw op grijze Cowboy fiets met zwarte banden

Stap op de fiets dit voorjaar!

Elk voorjaar test Fietstest.nl een breed aanbod van fietsen in diverse categorie├źn. De testuitslag wordt in het AD gepubliceerd. 13 april dit jaar worden de eerste drie categorie├źn bekend gemaakt. Een mooi moment om de keuze te maken voor een nieuwe fiets!

Om je nog een extra zetje in de rug te geven, bieden wij een korting aan van 50% op de eerste drie maanden van jouw leasecontract. Deze korting is geldig op alle fietsen in ons assortiment!

Direct jouw droomfiets uitzoeken!

Bekijk ons volledige assortiment A-merken en vraag direct jouw droomfiets aan!

Spelregels

Gebruik kortingscode “ADFIETSTEST”. Je krijgt dan 50% korting op de maandlasten gedurende de eerste drie maanden van jouw leaseovereenkomst.

De actie geld enkel op onze private leaseovereenkomsten.

De kortingsactie geldt voor alle fietsen in ons assortiment, met uitzondering van speed-pedelecs.

De kortingsactie geldt voor een private-leaseovereenkomst met een looptijd van 36 of 48 maanden. In een private-leaseovereenkomst zitten zaken als reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulpservice inbegrepen!

Je kunt eenvoudig een product aanvragen via onze website. Na het invullen van jouw gegevens wordt er een toetsing gedaan. Kijk voor meer informatie op onze pagina over private lease, of kijk op de pagina met veelgestelde vragen.

Op werkdagen krijg je binnen 48 uur na aanvraag terugkoppeling van ons.