Het fietsplan is voor jou!

Gefeliciteerd! Je bent enkele stappen verwijderd van een nieuwe fiets, een leasefiets! We leggen graag uit hoe jij optimaal kunt profiteren van de voordelen en hoe jij zo snel mogelijk op je nieuwe fiets kunt rijden.

Al vanaf 25% voordeel!

Inclusief full servicepakket

Online geregeld

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Cowboy leasen

In 3 stappen een fiets van de zaak

1. Kies je leasefiets

De fiets van de zaak zorgt ervoor dat jij fiscaal voordelig een fiets kunt leasen. Je kunt jouw nieuwe fiets zoeken op onze website, bij een plaatselijke dealer of via jouw persoonlijke lease adviseur.

2. De aanvraag

Zodra jij jouw fiets van de zaak hebt aangevraagd zorgen wij voor de afhandeling. Jouw werkgever krijgt moet de aanvraag goedkeuren. Daarna gaan we naar de laatste stap van jouw fietsplan.

3. De levering

Het fietsplan van Fietslease Holland zorgt voor gemak, het hele traject. De meeste leasefietsen kan je daarom ophalen bij een fietsenmaker bij jou in de buurt. Als de aanvraag is goedgekeurd stemmen onze leaseadviseurs de levering met je af.

Een fiets aanvragen is erg eenvoudig. Je kunt jouw leasefiets aanvragen via onze webshop of via een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Jouw leasefiets via de website:

 1. Zoek de fiets uit
 2. Druk op ‘aanvragen’
 3. Vul jouw gegevens in en het fietsplannummer
 4. Binnen 24 uur heb je terugkoppeling over jouw aanvraag

Via een fietsenwinkel bij jou in de buurt:

 1. Laat je adviseren door de fietsenmaker
 2. Kies jouw fiets uit
 3. Stuur de de fiets die je op het oog hebt onze kant op en wij doen de rest!

Je mag jouw fiets van de zaak uitzoeken. Een leasefiets die je middels het fietsplan beschikbaar krijgt van jouw werkgever, gefeliciteerd! Maar wat levert jou dit op? Of wat bespaar je hiermee?

Dit hangt af van hoe de werkgever het fietsplan in kleurt. Er zijn drie mogelijkheden.

 1. De werkgever faciliteert het fietsplan. In dit geval betaal jij de leasekosten met jouw bruto salaris. Je hebt dus een bruto-netto voordeel van zo’n 38%!
 2. De werkgever betaald samen met jou de leasekosten. Stel, jij leaset een fiets van 79,- per maand. De werkgever biedt 10,- per maand als vergoeding en de rest betaal jij met je brutosalaris. Dit geeft nog meer voordeel!
 3. De werkgever draait op voor alle leasekosten. In dit geval kost het jou alleen de 7% bijtelling wat vaak neerkomt op nog geen tientje per maand!

Lees meer hierover in ons blog over de drie manieren van het fietsplan. 

Ja, als jij een fiets van de zaak rijdt betaal je altijd 7% bijtelling. Dit is gedaan zodat jij de fiets voor zowel zakelijke, als privédoeleinden kunt gebruiken. In de meeste gevallen komt de 7% bijtelling neer op nog geen tientje per maand!

Het servicepakket van Fietslease Holland zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt fietsen. Met een leasefiets van het fietsplan kom je nooit voor onaangename verassingen te staan.

Het servicepakket bestaat uit:

 • Onderhoud en reparaties
 • Diefstal en schade verzekering
 • 24/7 pechhulp
 • Extra accu garantie bij e-bikes

Jazeker, na de leasetermijn bieden wij jou de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen een aantrekkelijk bedrag. Je betaald de restwaarde van de fiets. Om jou een indicatie te geven kun je rekenen met ongeveer 17% van de nieuwprijs.

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Elektrische fietsen?

Lease je e-bike!

Heeft jouw werkgever zich nog niet aangemeld?

Wil jij graag profiteren van een fiets van de zaak? Maar heeft jouw werkgever zich nog niet aangemeld bij Fietslease Holland. Laat het ons weten. We kunnen een vrijblijvend adviesgesprek inplannen om de voordelen van het lease fietsplan toe te lichten.

als werknemer een fiets leasen met het fietsplan