De lease fiets als salarisverhoging; aantrekkelijk voor werknemer en werkgever

Profiteer nu echt eens van je salarisverhoging.

Wat een jaar is 2020. Niks ging zoals we hadden verwacht, dat is wel duidelijk. Hoe kijk jij terug op afgelopen maanden? Werk je nog thuis, of werk je weer op kantoor? Zijn de doelen behaald die er van te voren zijn vastgesteld? Of loop je achter de feiten aan door alle corona-maatregelen?

De periode na de zomer is voor veel organisaties de tijd om functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken te voeren. Je krijgt feedback op jouw prestaties, complimenten over alles wat er goed ging en wilt het toch ook wel hebben over nieuwe arbeidsvoorwaarden.

Aan de andere kant zoeken steeds meer werkgevers naar manieren om hun waardering te uiten aan hun personeel.

Ons voorstel: Lease een fiets in plaats van meer salaris. Dit heeft voordelen voor werknemer en werkgever, zeker in deze tijd.

Mede door Covid-19 zijn we meer bewust dan ooit. We vermijden drukke plekken en zijn meer bezig met onze gezondheid. Steeds meer mensen pakken daarom de fiets in plaats van het OV of de auto.

De “Fiets van de Zaak” is heel interessant voor werknemer en werkgever. Door de bijtellingsregeling komt 95% van de waarde van jouw”salarisverhoging” daadwerkelijke bij jou terecht. Bij een normale salarisverhoging gaat al snel 40% van via de inkomstenbelasting naar de fiscus. Bovendien zorgt de lease fiets dat je fitter aan komt op je werk en draag je bij aan een betere en een meer duurzame mobiliteit.

Meer weten over het lease fietsplan? Klik hier.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.