Van stil zitten in de file naar fit op de leasefiets!

Per jaar worden er maar liefst 96 miljard kilometers afgelegd met de auto. Elke ochtend sluiten veel Nederlanders aan in de file. Dit is niet goed voor het milieu, maar ook niet voor jou als werknemer. Vitaliteit, ook wel gezondheid, van werknemers wordt een steeds belangrijker onderwerp. Waarom stil zitten in die eindeloze files, als je ook fit op je werk aan kunt komen?  

Vitaliteit zorgt voor productiviteit

Er zijn veel bedrijven begonnen met een vitaliteitsplan. Ze bieden cursussen aan om te stoppen met roken, sportschoolabonnementen en voorlichtingen over gezonder eten. Dit is niet voor niets! Het is goed dat al veel bedrijven bewust zijn van het feit dat dit allemaal nodig is. Uit onderzoek blijkt dat mensen beter presteren, wanneer men voldoende lichaamsbeweging krijgt. Voor zowel werkgever als werknemer is dit gunstig. Zo zorg je er als werknemer voor om zo productief mogelijk te zijn en je als werkgever je het meeste uit je werknemers haalt.

Fietslease Holland is de oplossing om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Wanneer een werknemer in plaats van een leaseauto van de zaak heeft, met een lease fiets van de zaak naar het werk gaat, zorgt dit voor die lichaamsbeweging. En die is nodig om de beste productiviteit te behalen. Fietslease Holland leaset stadsfietsen tot elektrische fietsen en alles wat hierbij komt kijken. Voor iedere behoefte willen wij de oplossing zijn.

Voordeel in een gezond jasje

Naast dat op je fiets naar je werk gaan goed is voor de volksgezondheid is er nog een groot voordeel om een fiets te leasen. Per 1 januari 2020 komt er namelijk een nieuwe wetgeving op het gebied van een fietsen leasen, wat op dit moment nog allerlei lastige regels met zich meebrengt. Het wordt vanaf de ingang van deze datum veel gemakkelijker om een fiets te leasen. Door de bijtelling van 7 procent wordt het ook veel aantrekkelijker om een fiets te leasen. Lees meer over deze wetgeving in het artikel fiets van de zaak wordt aantrekkelijker. 

Bent u benieuwd wat wij van Fietslease Holland voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.