Trek Benelux en Fietslease Holland gaan samenwerking aan

Trek Benelux en Fietslease Holland gaan samenwerken. In de afgelopen maanden hebben beide partijen een leasepropositie ontwikkeld voor zowel de zakelijke markt als de markt voor de consument. Met deze propositie kan Trek haar dealers nog breder ondersteunen in de marktbenadering en daarmee inspelen op de veranderende markt.

Petra de Fluiter (Algemeen Directeur Trek Benelux): “In België hebben we al veel ervaringen opgedaan met fietsleasing. De markt daar heeft zich daar enorm ontwikkeld en dit geeft aan welke potentie erin zit. Om klaar te zijn voor de fietsleasemarkt in Nederland hebben we in Fietslease Holland een partner gevonden om onze dealers optimaal te kunnen ondersteunen”.

Christian den Heijer van Fietslease Holland spreekt zich heel duidelijk uit over de samenwerking met Trek: “In de ontwikkeling van ons bedrijf hebben we in Trek een perfecte partner gevonden om onze volgende stap in de fietsleasemarkt te kunnen zetten. Het complete aanbod van Trek inclusief de ondersteuning op het gebied van marketing en technische know-how en ons platform en de kennis van fietsleasing, levert een hele mooie combinatie.”

Over Fietslease Holland

Fietslease Holland is sinds 2016 actief op de fietsleasemarkt. Oorspronkelijk gestart als antwoord op het wegvallen van het traditionele fietsplan en vooral gedreven door een passie voor fietsen, heeft Fietslease Holland een platform ontwikkeld dat een goede basis biedt voor de ondersteuning en het aanbieden van fietsleasing. Hiermee is het één van de weinige spelers in de leasingmarkt die zich volledig concentreert op fietsen.  De thema’s duurzaamheid, vitaliteit en mobiliteit, maar ook de passie voor fietsen is wat Fietslease Holland en Trek verbindt.

Fiets van de Zaak

De fietsbranche maakt zich op voor nieuwe kansen en mogelijkheden. De fiscale wetgeving die vanaf 1 januari 2020 van kracht wordt, biedt mogelijkheden voor werkgevers en werknemers om de “Fiets van de Zaak” eenvoudiger en beter in te zetten. Door de bijtellingsregeling voor het privégebruik van de fiets wordt het nog aantrekkelijker voor werknemers om een fiets te leasen. Deze vereenvoudiging is onder andere bedoeld om het fietsgebruik te stimuleren. Deze stimulans draagt bij aan een duurzamere samenleving, vitalere medewerkers en  het oplossen van de mobiliteitsuitdagingen waar we als samenleving mee te maken hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.