Top 5 fietsen voor ZZP’ers

Steeds vaker gaan zelfstandig ondernemers op de fiets naar klanten of hun werkplek. Fietslease Holland helpt veel ZZP’ers bij het leasen van hun fiets. De top 5 fietsen vind je hieronder

Cowboy 3

De Cowboy 3 is een luxe e-bike voor veelzijdig gebruik. De fiets oogt sportief maar rijd vrij comfortabel. Met zijn nieuwe technologie heeft de Cowboy alles wat je nodig hebt. Hij is verbonden met een mobiele app. Hiermee kan je hem op elke plek van slot halen en zie je door zijn ingebouwde GPS altijd waar die staat. Ook krijg je een melding als jouw fiets verplaats wordt.

Bekijk hier de Cowboy 3

FLH Businessbike

De FLH Businessbike wordt veel ingezet als bezorgfiets of deelfiets. De fiets is verkrijgbaar in het zwart of wit en hier kan een logo op gemaakt worden. De fiets is robuust, onderhoudsarm en staat garant voor fietsplezier. Meer info over de FLH Businessbike? Klik hier!

Mokumono Delta S

De Mokumono heeft een bijzondere uitstraling. Met een gewicht van 14,5 kilo rijd jij gemakkelijk van a naar b. Ook is de Delta S voorzien van een mobiele app met een GPS-tracker en bewegingsalarm. De Mokumono heeft geen ketting maar een riemaandrijving. Dit zorgt voor een stille en schone rijervaring. Bestel de Mokumono Delta S hier!

Trek Verve+ 4

De TREK Verve+ 4 is een eenvoudige stadsfiets als jij veel moet reizen door de stad. Met een elektrische fiets ben je er sneller dan met jouw auto. De Verve+ 4 is uitgerust met een bagagerek achterop de fiets zodat jij ook nog spullen mee kan nemen.

TREK Allant+ 9.9

Als je als zzp’er echt snel wilt zijn is de TREK Allant+ 9.9 echt wat voor jou. Deze speed pedelec heeft een snelheid van 45km/u. Een grote afstand is dus geen probleem. De speed pedelec van TREK is voorzien van handige technologieën.

Al onze andere leaseopties!

Mocht jij al zpp’er toch op zoek zijn naar een ander soort fiets, ben je bij Fietslease Holland nog steeds aan het goede adres. Je kunt namelijk terecht voor iedere soort fiets die je zou willen. Denk hierbij aan een lease bakfiets. Je neemt gemakkelijk veel spullen tegelijk mee of bent als bijvoorbeeld gastouder verzekerd van een comfortabele rit. Met de keuze uit kleine compacte bakfietsen en  grotere bakfietsen met veel ruimte, is er voor jou altijd een passende bakfiets te vinden.

Ben jij een zzp’er en een fanatieke racefietser of van plan om er één te worden? Dan hebben wij ook daarin goed nieuws voor je. Bij Fietslease Holland kun je namelijk als zzp’er ook een racefiets leasen. Zo raas je over de weg naar je werk en in je vrije tijd op een racefiets die bij jou past. Van Trek tot Scott en van Aluminium tot Carbon, wij kunnen je voorzien in al je wensen.