Mijn tweede auto wordt een elektrische leasefiets 

Waarom sluit jij nog achteraan in de file? Wist je dat wij in 2019 17% meer in de file stonden dan in het jaar ervoor? Dit laat je toch in 2019… Ga toch fietsen!  

Wordt het mobiliteitsprobleem in Nederland nog groter?

Het wordt steeds drukker op de weg. We staan niet alleen vaker in de file, ook is er steeds minder ruimte in de stad. Fietslease Holland ziet de lease fiets als onderdeel van de oplossing voor deze uitdaging.  

Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om het personeel op de fiets te laten komen. Het leasen van een fiets is dan de manier om de investering zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het zakelijk leasen van een fiets kan op verschillende manieren bijdragen aan diverse maatschappelijke vraagstukken. Er zijn verschillende oplossingen om een fiets zakelijk te leasen. Neem hier contact op met onze lease adviseurs om te kijken wat de fiets binnen jouw organisatie kan betekenen. Wil je meer weten over het fietsplan? Klik dan hier

De private fietsleasing is ook een mogelijkheid om als individu een bijdrage te leveren aan een betere mobiliteit. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Een betere mobiliteit, is een gezondere leefomgeving

Op jouw leasefiets je dagelijkse ritten maken zorgt niet alleen voor meer ruimte in de stad en een betere mobiliteit. Het zorgt ook voor een gezondere levensstijl. 20 minuten fietsen zorgt ervoor dat je niet alleen productiever bent op de werkvloer, het heeft ook positieve invloed op de werksfeer en het ziekteverzuim. 

Daarnaast bespaart het je tijd, dus geld 

Een lease fiets is financieel aantrekkelijk

Een fiets is per kilometer goedkoper dan een auto. Je hebt geen hoge parkeerkosten meer en hoeft niet meer lang te wachten op de trein. Daarnaast zijn de kosten om een e-bike op te laden aanzienlijk lager dan de kosten die je maakt om je auto weer de weg op te krijgen.  

Het spreekt voor zich dat de aanschafprijs van een lease fiets een stuk lager ligt dan een auto.  

Ben je nou geïnteresseerd in het leasen van een fiets bekijk hier dan ons assortiment of tip je werkgever over het fietsplan en ontdek de voordelen! 

Heb je advies nodig? Klik dan hier

Een elektrische fiets leasen; de oplossing voor in de stad

Het leasen van een elektrische fiets is allang niet meer voor alleen oude mensen. De elektrische fiets is één van de meest efficiënte manieren om van A naar B te komen, zeker in de stad.  

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.