Filter

Resultaat 1–20 van de 141 resultaten wordt getoond

Stadsfiets leasen | Voordelig een gloednieuwe fiets

Fietsen zijn voertuigen waar we in Nederland wereld beroemd om zijn. Bijna iedereen heeft wel een fiets en we rijden er massaal op door weer en wind. Maar een gloednieuwe fiets kopen is voor veel mensen een flinke investering. Zeker wanneer ze een stadsfiets én een racefiets willen hebben. Voor deze mensen is er een perfecte oplossing. In plaats van een enorm bedrag kwijt te zijn aan nieuwe fietsen kun je een gloednieuwe fiets leasen. Zo betaal je elke maand een vast voordelig bedrag en kun je profiteren van alle voordelen die een nieuwe moderne fiets je te bieden heeft. Daarnaast profiteer je ook van de vele voordelen die een leasecontract je biedt. Zo heb je door een leasecontract geen onderhoudskosten en ben je verzekerd tegen schade en diefstal. Alle redenen dus om een fiets te leasen bij Fietslease Holland. Bekijk ons aanbod leasefietsen!

Een fiets leasen bij Fietslease Holland

Naast de gloednieuwe fiets profiteer je ook van ons full service pakket. Ons pakket bevat:

  • Een gloednieuwe fiets
  • Pechhulp door heel Europa, 24 uur per dan
  • Reparaties en onderhoud
  • Een verzekering tegen diefstal en schade, zonder eigen risico

En voor de elektrische fietsen komt daar ook nog eens een accugarantie gedurende het leasecontract bij! Veel voordelen voor een kleine prijs. En zo maken wij fietsen op de modernste en beste fietsen toegankelijk voor iedereen die van fietsen houdt, of dit nu gaat om snelheid, stijl of functionaliteit. Wij zorgen altijd voor ondersteuning en service bij type fiets.

Zakelijk leasen? Voordelig naar je werk!

Het leasen van een fiets is al erg voordelig, maar wanneer je dit doet via je werkgever is dit nóg voordeliger. Zo profiteer jij van alle voordelen die de fiets en Fietslease Holland je te bieden hebben en profiteert jouw werkgever van efficiënte reistijden en reiskosten. Meer weten over zakelijk leasen? Bekijk dan onze pagina over zakelijk leasen. 

Weet jij al welke fiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].