Filter

Toont alle 5 resultaten

Elektrische seniorenfiets leasen | Altijd blijven genieten

Een nieuwe elektrische seniorenfiets kopen kan een enorme investering zijn. Veel ouderen laten een geweldige ervaring links liggen door deze hoge prijzen. Gelukkig kun je tegenwoordig elektrische fietsen leasen. Door te leasen kan je een elektrische fiets van hoge kwaliteit gebruiken voor een vast laag bedrag per maand. Op deze manier kun je voor een lage prijs blijven genieten van de prachtige Nederlandse landschappen. Door een aangedreven motor en een lage instap. Op deze manier kun je tot op zeer hoge leeftijd blijven genieten van de mooiste fietstochten. Bekijk ons aanbod elektrische fietsen of lees verder voor meer informatie over het leasen van elektrische seniorenfietsen

Een elektrische seniorenfiets leasen bij Fietslease Holland

Wij vinden het belangrijk dat onder senioren kunnen blijven genieten van hun favoriete activiteiten die ze samen met hun partner of vrienden kunnen doen. Door een lease optie aan te bieden kunnen we zo veel mogelijk mensen blij maken. We maken het leaseproces bij Fietslease Hollands zo eenvoudig mogelijk zodat het voor iedereen toegankelijk blijft, en voor je het weet zit je op jouw nieuwe elektrische seniorenfiets. Daarbij profiteer je tijdens door te leasen bij Fietslease Holland van onze full service pakket.

Het full service pakket bestaat uit:

  • Een gloednieuwe elektrische seniorenfiets
  • Jaarlijks onderhoud van jouw fiets
  • Volledige verzekering tegen diefstal en schade
  • Dag en nacht pechhulp in heel Europa
  • Gegarandeerde accuprestaties gedurende de looptijd van het contract

Gemak en genot, dat is wat we jou willen geven. Geniet van je pensioen zonder te denken aan lichamelijke beperkingen die je hebt of gaat krijgen. Geniet van de mooie natuur en de prachtige dieren die wij in ons land hebben.

Waarom leasen een goede keuze is

Zoals eerder genoemd, profiteer je bij Fietslease Holland van veel voordelen naast de voordelen die jouw elektrische seniorenfiets al biedt, zoals het elektrisch aangedreven fietsen en de lage instap. Zo krijg je een prachtige nieuwe fiets voor een veel lagere prijs dan wanneer je er een zou aanschaffen. Verder heb je geen onderhoudskosten en ben je goed verzekerd tegen onvoorziene gebeurtenissen. Maar waar het aan het eind allemaal om draait is het plezier in het leven blijven beleven.

Weet jij al welke elektrische seniorenfiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].