Filter

Resultaat 1–20 van de 290 resultaten wordt getoond

Elektrische hybride fiets leasen | De Perfecte woon-werk fiets!

De keuze voor een fiets is er een die iedereen voor zichzelf moet maken. Het is belangrijk om goed te kijken naar wat je met de fiets wil doen en wat je verwachtingen van de fiets zijn. Veel menen die een elektrische hybride fiets leasen gebruiken deze als woon-werkfiets. Dit komt omdat deze fietsen erg comfortabel zijn en vaak een sportief uiterlijk hebben. Lees hier meer over het leasen van een elektrische hybride fiets en bekijk gelijk ons aanbod!

Een elektrische hybride fiets leasen bij Fietslease Holland

Een elektrische hybride fiets leasen doe je snel een gemakkelijk bij Fietslease Holland. De elektrische hybride fiets is vaak iets sportiever dan een reguliere stadsfiets. De fiets wordt door veel mensen  gebruikt als woon-werkfiets. Om deze reden is de elektrische hybride fiets populair onder de gebruikers van het lease fietsplan. Als particulier lease je jouw fiets eenvoudig en snel bij Fietslease Holland. Lease je e-bike en profiteer van de beste service! Je leaset je fiets voor 36 of 48 maanden. Gedurende deze tijd rijd je niet alleen op een splinternieuwe leasefiets, je profiteert ook nog eens van een full service pakket.

Ons full service pakket bevat:

  • Een gloednieuwe fiets
  • Onderhoud en reparaties
  • Diefstal + schade verzekering, zonder eigen risico
  • Pechhulp, 24/7 door heel Europa
  • Accu garantie gedurende de looptijd

Zakelijk een elektrische hybride fiets leasen

Veel mensen die bij ons een elektrische hybride fiets leasen doen dit via hun werkgever. De fiets is namelijk perfect om als fiets voor naar het werk te gebruiken. Sinds begin 2020 is het een stuk eenvoudiger om via de werkgever een fiets te leasen. Vanaf dit jaar hoef je namelijk niet meer elke kilometer die je privé fiets op te schrijven. In plaats daarvan krijg je nu, net als bij het leasen van een auto, een bijtelling van zeven procent. Wil jij meer weten over het zakelijk leasen van een elektrische fiets? Lees dan meer over onze “fiets van de zaak”. Ben je geïnteresseerd in het leasen van een elektrische hybride fiets maar staat deze niet op onze website? Mail dan naar: [email protected].