Filter

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Bakfiets leasen | Fiets zonder zorgen

Een bakfiets is een erg goede optie als je vaak op de fiets boodschappen doet of je kinderen veilig van school haalt. Je kunt je kinderen in de bak laten zitten en ze thuisbrengen, of de boodschappentassen erin in leggen en gemakkelijk naar huis fietsen. Kortom, ideaal voor het vervoeren van mensen en goederen. Toch kan de aanschaf van een bakfiets voor sommige mensen een flinke investering zijn. Een bakfiets leasen bij Fietslease Holland neemt deze drempel weg door een nieuwe bakfiets aan te bieden voor een lage, betaalbare prijs per maand. Daarnaast profiteer je van veel voordelen en weinig zorgen. Lees meer over onze bakfietsen en neem een kijkje in ons aanbod!

Een bakfiets leasen bij Fietslease Holland

Wil je wel alle voordelen van een bakfiets, maar niet de hoofdprijs betalen? Lease je bakfiets! Bakfietsen worden steeds populairder en biedt veel voordelen ten opzichte van een regulier fiets. Tijdens het leasecontract profiteer je naast de voordelen van de bakfiets, ook van veel andere voordelen die leasen met zich meebrengt. Ons full service pakket zit namelijk inbegrepen bij het leasecontract.

Voordelen van ons full service pakket:

  • Een splinternieuwe bakfiets
  • Recht op onderhoud en reparatie
  • Altijd en overal hulp bij pech
  • Een verzekering tegen diefstal en/of schade, vrij van eigen risico

Deze voordelen gelden gedurende het volledige leasecontract. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor schade of dat je geen kant op kan als je tijdens een fietstocht een lekker band krijgt.

Elektrische bakfiets leasen?

Een bakfiets gevuld met kinderen of boodschappen kan erg zwaar zijn. Hier hebben wij een oplossing op, namelijk de elektrische bakfietsen. Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit Nederland. Ze voorzien je van gemak en snelheid zonder hier veel moeite voor te hoeven doen. Ideaal wanneer je vaak met zware boodschappen of kinderen fietst. Ga voor meer informatie naar onze pagina over elektrische bakfietsen.

Weet jij al welke bakfiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].