Lease je bakfiets

Bakfiets leasen | De duurzame optie

Wil jij je kinderen van en naar school brengen, boodschappen doen, een stukje met je hond fietsen. Of ben jij net begonnen met je bedrijf en wil jij duurzaam jouw producten opsturen, dan is een bakfiets beste optie voor jou! Bij Fietslease Holland lease jij elke bakfiets, van klein tot groot, elektrisch of normaal.

Keuze uit verschillende topmerken

Lease jouw bakfiets bij Fietslease Holland

Een bakfiets lease je bij Fietslease Holland zakelijk of private. Door het complete lease aanbod profiteer je van de beste service.

Een bakfiets private leasen
Als particulier kies je voor zorgeloos fietsen als je een fiets leaset bij Fietslease Holland. Een aanvraag doen is erg eenvoudig en kan via onze webshop. Als particulier lease je een bakfiets als operational lease. Dit betekent dat je profiteert van het full-servicepakket en na de looptijd een aantrekkelijk aanbod krijgt om de fiets over te nemen.

Het full-service pakket van Fietslease Holland bestaat uit:

  • Onderhoud en reparaties
  • Diefstal en schade verzekering
  • Pechhulp
  • Accu garantie over de hele looptijd

Een bakfiets zakelijk leasen
Een Bakfiets lease je als zzp’er bij Fietslease Holland. De bakfiets is een populaire optie onder ZZP’ers. Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om met de fiets naar hun klanten te rijden. Het is uiteindelijk goedkoper dan met de auto.

Hoe nu verder?

Onze lease adviseurs helpen je graag verder!