Klever leasen; power, betrouwbaarheid en rijplezier

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. Aangezien zij zelf de belangrijkste onderdelen maken van de e-bikes hebben ze dit zelf in de hand en zijn de lijntjes kort.

Klever en Fietslease Holland kiezen voor een samenwerking met als doel om dealers, particuliere en zakelijke ondersteuning te kunnen bieden. Deze ondersteuningen wordt op meerdere vlakken concreet gemaakt. Bij het aanbieden van een lease fiets, zakelijk of privé, faciliteert Fietslease Holland het volledige traject. Daarnaast worden fietsenwinkels ondersteund met trainingen over leasing en vindt de fietsenwinkel een partner in Fietslease Holland die niet alleen zelf enorm van fietsen houdt, maar ook staat voor persoonlijk contact en volledige ondersteuning op elk vlak in het lease traject.

Fietslease Holland en Klever zien samen dat jouw fietsplezier en goede service hand in hand gaan. Service is dus het sleutelwoord in de samenwerking. Een fiets van Klever kenmerkt zich door de kracht, souplesse en stille motoren.

Wil jij een Klever fiets leasen? Bekijk hier alle fietsen van Klever.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.