Jouw organisatie in beweging met de fiets!

Als werkgever wil jij het personeel toch een energieke werkplek bieden om gemotiveerd aan de slag te kunnen gaan? Een blijk van waardering bekroont het werk wat jou werknemers allemaal voor elkaar krijgen, ook juist in deze uitdagende tijd. Maar hoe laat jij het je werknemers weten? Hoe zorg jij er voor dat je werknemers iedere dag weer met energie op het werk verschijnen? In dit blog laat Fietslease Holland je zien hoe jij de fiets inzet als waarderingsmiddel.

Tevredenheid voor meer resultaat

Uit onderzoek van Vischer* blijkt dat wanneer werknemers tevreden zijn over de werkplek en de sfeer op de werkvloer, ook de productiviteit omhoog gaat. Mensen werken over het algemeen harder en zijn over het algemeen gelukkiger wanneer de waardering hoog in het vaandel staat. Dit geluk werkt zich ook uit in minder ziekteverzuim, minder verlof en werknemers die langer bij één dezelfde werkgever blijven werken. Als werkgever van een organisatie levert het dus op verschillende vlakken wat op om hierin te investeren.

 De fiets als waardering

Fietslease Holland brengt de werkgever een stap dichter bij de mogelijkheid om op een speciale manier aan werknemers de waardering te laten blijken. Een oplossing die werknemers ook nog eens vitaal laat zijn: de leasefiets. Het leasen van fietsen voor werknemers kan op meerdere manieren. Onze lease adviseurs praten je graag eens bij welke manier het beste bij jouw organisatie past.

Met het fietsplan van Fietslease Holland brengen wij dit voor jou gemakkelijk tot werkelijkheid. Wist je dat we binnen 48 uur het fietsplan in orde kunnen maken zodat personeel op de hoogte gesteld kan worden en zij de fietsen kunnen uitkiezen. Wij lopen van A tot Z de stappen met je door om je werknemers tevreden op de fiets te krijgen. In gesprek bespreken wij ook de fiscale voordelen voor zowel werkgever als werknemer en wordt het traject goed besproken.

Op de pagina’s voor de werkgever of werknemer lees je meer over wat het inzetten van de leasefiets voor jou betekent.

Ben jij klaar om jouw organisatie in beweging te krijgen met de fiets, vul dan hier het contactformulier in of bel naar 085 – 90 22 111. Eén van onze leaseadviseurs helpt jou graag om alles te weten te komen over het fietsplan en de bijbehorende voordelen.

*Bron: J.C. Vischer (Towards an Environmental Psychology of Workspace: How People are Affected by Environments for Work)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.