De nieuwe e-bikes van Veloretti

Simpel, tijdloos en geen waardeloze eigenschappen, de fietsen van Veloretti staan hierom bekend. Handgemaakt voor comfort en eenvoud, zodat je in stijl van A naar B kunt fietsen.

Veloretti fietsen

De fietsen van Veloretti zijn ontworpen in Amsterdam en zorgvuldig met de hand gemaakt in Europa. Veloretti gebruikt alleen de beste materialen om zijn fietsen te bouwen. Een Veloretti heeft alleen wat nodig is, denk aan hoogwaardige remmen en leverbaar met 1 versnelling, 3 versnellingen en/of dubbele handremmen.
Naast dat Veloretti ‘normale’ stadsfietsen heeft, hebben ze ook e-bikes.

E-bikes van Veloretti bij Fietslease Holland

Verre afstanden fietsen om uiteindelijk op werk te komen en dan ben je ook nog eens bezweet, dat wil niemand, daarom is de E-bike van Veloretti de juiste fiets voor jou!

De e-bike van Veloretti is net zoals de stadsfietsen, mooi van model, goede kwaliteit en uitgerust van de beste materialen. Met een e-bike van Veloretti kom je nooit meer bezweet en te laat op werk. Naast dat je niet bezweet en te laat op werk komt, is het ook nog eens goed voor je gezondheid.
Uit onderzoek blijkt dat je met een e-bike vaker fietst dan met een ‘normale’ stadsfiets, dit komt omdat men met een e-bike veel meer plezier heeft, dan met een stadsfiets. Het nadeel van een e-bike is dat het vrij prijzig is en veel meer kost dan een stadsfiets, daarom is het verstandiger om een e-bike te leasen i.p.v. te kopen. Bij Fietslease Holland kan je Veloretti e-bikes leasen voor een eerlijke prijs per maand. Wij bieden twee soorten e-bikes van Veloretti aan; De Veloretti Ace en de Veloretti Ivy, dit is een mannen en vrouwen model.
Fietslease Holland biedt een lease looptijd aan van 36 of 48 maanden, binnen deze looptijd zit een full service pakket inbegrepen voor onderhoud van de lease fiets.

Een full service pakket bestaat uit:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • 247 pechhulpservice
  • Verzekering
  • Accugarantie

Fietslease Holland staat bekend om haar goede klantenservice en helpt u graag verder bij vragen.

Veloretti Ivy leasenLease hier de Veloretti Ivy 2021Veloretti Ivy leasenLease hier de Veloretti Ace 2021