Deelfietsen leasen in een deeleconomie?!

In Nederland delen we steeds meer met elkaar. Voorbeelden hiervan zijn de deelfietsen die je in steeds meer grotere steden ziet en de OV-fiets. Samen werken we ongemerkt al aan een betere mobiliteit! Fietslease Holland biedt de mogelijkheid om de deelfiets in te zetten, bij jou in de organisatie bijvoorbeeld.  

Steeds meer bedrijven stellen een aantal fietsen beschikbaar voor algemeen gebruik. Dit zijn deelfietsen. Deze fietsen lease je eenvoudig bij Fietslease Holland. Fietslease Holland ondersteund je in het volledige leasetraject.  

Deelfietsen voor jouw organisatie?

De auto moet steeds meer plaats maken voor de fiets. Zeker in grote steden. Hierdoor is de deelfiets een hot item voor veel bedrijven die gevestigd zijn in de stad. Fietsen worden ingezet om naar het busstation te fietsen, naar de klanten die dichtbij zijn of naar een andere vestiging die net te ver is om te lopen. In de pauzes kan de werknemer natuurlijk ook gewoon een frisse neus halen, even een rondje fietsen! Is dit wat voor jouw organisatie? Neem dan hier contact op.

De mogelijkheden bij het leasen van deelfietsen

Fietslease Holland faciliteert het volledige lease traject van A tot Z. We adviseren over de leasevorm, de fiets zelf, plannen het onderhoud samen met je in en regelen alle zaken zoals verzekering en pechhulp. Er twee leasevormen waarmee Fietslease Holland jouw organisatie kan helpen. Financial lease en opperational lease. Financial lease is simpelweg een koop-op-afbetaling. Je bent direct eigendom van de fiets. Bij operational lease ligt dit anders. Gedurende de leaseperiode blijft de fiets eigendom van Fietslease Holland. Bij een operational lease betaal je dus voor het gebruik van de fiets en krijg je daar ons full servicepakket bij. Dit servicepakket bestaat uit onderhoud, verzekering en pechhulp. 

Heb je vragen over deelfietsen leasen? Of ben je benieuwd wat voor fietsen er het beste passen bij jouw organisatie? Neem dan contact op 

Bel: 085 90 22 111

Mail: [email protected]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.