De Wind-mee Garantie

Voor de wind gaan”een Nederlands spreekwoord wat alles te maken heeft met voorspoed. Als fiets liefhebbers gaan we bij Fietslease Holland ook het liefste voor de wind. Windje mee zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen op je bestemming aankomt. Fietslease Holland biedt de “Wind-mee Garantie”.

Met de “Wind-mee Garantie” belooft Fietslease Holland dat we ervoor zorgen dat klanten en partners het voor de wind gaat. Ook als we hiervoor door weer en wind moeten gaan.

Wat betekent de “Wind-mee Garantie” voor jouw organisatie?

Ondersteunen en ontzorgen, daar zijn we goed in bij Fietslease Holland. Hierdoor bied je de fiets aan bij werknemers zonder gedoe. Heel het traject wordt ondersteund middels een portal waarbij werkgevers eenvoudig een fietsplan kunnen implementeren. Met één mailtje stel je alle werknemers op de hoogte die gebruik mogen maken van het lease fietsplan. Vervolgens kunnen de werknemers hun lease fiets eenvoudig aanvragen en ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt.

Het hele lease traject zorgen wij ervoor dat je geen overbodig werk doet. Lees hier meer over het lease fietsplan.

Wat betekent de “Wind-mee Garantie” voor de consument?

Het hele proces, van oriënteren tot het einde van het leasecontract zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen. Een fiets leasen gaat om ontzorgen. Je niet druk hoeven maken, gewoon genieten van jouw lease fiets.

Wat betekent de “Wind-mee Garantie voor onze dealers? 

Fietslease Holland voegt iets toe aan jouw fietsenwinkel. Middels trainingen brengen we je op de hoogte zodat jij je klanten optimaal kan helpen met een lease fiets. De lease fiets vraag je aan in je eigen portal. Het hele traject houden we de lijntjes kort en zorgen we voor snelle, duidelijke communicatie. Meer informatie over dealer worden van Fietslease Holland? Lees hier meer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.