De veelzijdige fiets: Trek District 2+

Zowel zakelijk als particulier trekt de Trek District 2+ veel bekijks. Deze elektrische transportfiets lease je al 87,95 per maand!

Meer over de Trek District 2+ 2020

Deze fiets kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Of je de fiets nu inzet voor je dagelijkse gebruik of voor algemeen gebruik op werk, hij misstaat nooit. De Trek District 2+ biedt ruimte voor veel bagage en is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Kabels zijn keurig weggewerkt in het frame en door de stille, betrouwbare Bosch Active Line middenmotor ervaar je een natuurlijke ondersteuning. De fiets is te leasen in verschillende kleuren en accu’s. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Voor wie is de fiets geschikt?

De fiets is ontzettend populair als bedrijfsfiets, wordt veel ingezet door zelfstandig ondernemers en is ook in trek bij particulieren. Zoals de titel al aangeeft, deze fiets is super veelzijdig en trekt daardoor een breed publiek.

De Trek District 2+ leasen?

De Trek District 2+ lease je al vanaf 87,95 per maand. Dit is een operational lease van 48 maanden met de accu van 300Wh. Met deze lease mag je 48 maanden gebruik maken van deze topfiets en krijg je van ons een full servicepakket. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verzekering, onderhoud en reparaties.

Bekijk hier de fiets.

Wil je advies over deze fiets neem dan contact op. Bel naar 085 90 22 111 of mail naar [email protected]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.