Alles weer op de (fiets)rit?

Ondertussen leven we al een heel aantal weken in de 1,5 meter samenleving. Maatregelen worden langzaam versoepeld. Scholen gaan open, de sportclubs mogen ook weer beginnen en de horeca kan langzaam weer aan de slag. Maar hoelang gaat het duren voordat de kantoren weer gevuld worden en de drukte van openbaar vervoer en de autowegen toeneemt?

Gevolgen van nieuwe maatregelen 

De veranderingen in maatregelen zullen er dus weer voor zorgen dat er weer meer mensen op de weg zitten en er meer gebruik gemaakt gaat worden van het openbaar vervoer. Veel gemeentes zijn bezig met het stimuleren van de fiets. Dit was al een punt op de agenda gezien de verbetering die het stimuleren van de fiets al maakte op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. Nu met de 1,5 meter maatregelen kan de fiets een belangrijke rol innemen.

Fietsen op/voor afstand 

Het gebruik van de fiets is een optie waarmee de drukte niet hoeft toe te nemen. Voor zowel kleine afstanden op een stadsfiets, maar ook grotere afstanden zijn makkelijk af te leggen met een elektrische fiets of speed pedelec. Daarnaast houdt je met de fiets automatisch afstand met andere weggebruikers.

Nu jij nog?! 

Fietslease Holland draagt bij aan een betere mobiliteit. Daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om ELKE fiets te kunnen leasen, zodat jij sneller de fiets pakt. En dat is niet het enige wat wij belangrijk vinden. Het moet namelijk zijn dat jij onbezorgd op de fiets kunt stappen! Wij regelen namelijk niet alleen jouw droomfiets, maar ook de verzekering en het onderhoud wat de fiets nodig heeft.  En dat voor een vaste lage prijs per maand.

Op de fiets naar je werk? Bekijk hier wat het voordeel is voor jou als werkgever en voor jou als werknemer!

Milaan de nieuwe fietsstad

Door de huidige maatregelen zijn wij in Nederland niet de enige die een kans zien om de huidige mobiliteit te verbeteren. In Italië gaat Milaan van een van de drukste Europese steden op de weg naar kilometers fietspad. Hiermee hopen ze ook meer mensen op de fiets te krijgen voor verbetering van de mobiliteit, maar ook om op deze manier mensen het OV te laten vermijden of zo op de fiets afstand te kunnen houden.

Vragen over het leasen van een fiets als particulier, werkgever of als werknemer? Bekijk de website en neem gerust contact met ons op! Wij helpen jou stap voor stap naar optimaal comfort op de weg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.